Vertaler Portugees

Share

Vertaler Portugees

 

Heb je een vertaler Portugees nodig? Bij vertaalbureau 31 Orange ben je aan het juiste adres voor een vertaling Engels – Portugees. Wij bieden als vertaalbureau de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins en Pools.

 

Portugees lijkt op Spaans, zoals Nederlands vs. Duits. Portugees wordt niet alleen in Portugal gesproken zoals velen denken. In Brazilië spreekt men Portugees en dat is de Braziliaanse variant van het Europese Portugees. Uiteraard kunnen wij beiden leveren. Kijk maar eens op de kaart hieronder in welke landen men nog meer Portugees spreekt. Een native vertaler Portugees kan de tekst zo vloeiend maken dat de lezers niet zullen zien dat het om een vertaling gaat. Het gaat juist om die kleine nuances die doorgaans alleen zijn te herkennen door native speakers.

 

Voor het meest bekende merk hondenvoeding, Pedigree, hebben wij vertalingen van verpakkingen mogen leveren in het Portugees. Deze waren bestemd voor Angola.

 

Wij vertalen voornamelijk algemene teksten, juridische teksten, technische teksten, medische teksten voor websites, webshops, algemene voorwaarden, documenten, verpakkingen, handleidingen etc. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in toerisme; de afgelopen jaren hebben we miljoenen woorden mogen vertalen. Onze vertalers zijn native speakers en daarmee maken we het verschil met veel andere bureaus.

 

31 Orange maakt graag een offerte. De prijs per woord is gebaseerd op het aantal woorden, de aard van de tekst en de bron- en doeltaal. Een algemene tekst kost nu eenmaal niet hetzelfde als een technische of juridische tekst. We rekenen in principe op basis van het aantal woorden in de brontaal, dus geen verrassingen achteraf. Bij 31 Orange betaal je niet extra voor spoedopdrachten: wij begrijpen dat sommige vertalingen nu eenmaal snel klaar moeten zijn. En mocht het nodig zijn daar een weekendje voor door te werken, dan is dat geen probleem. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Voor jou het gemak van een 100% betrouwbare en flexibele language partner.

 

Als je een vertaling, vertaler of vertaalbureau voor Portugees nodig hebt, neem dan contact op met 31 Orange in Rotterdam.

 

vertaler_portugees

Share