Vertaler Italiaans

Share

Vertaler Italiaans

 

Op zoek naar een vertaler Italiaans? Bij vertaalbureau 31 Orange ben je aan het goede adres voor een vertaling Nederlands – Italiaans of Engels – Italiaans. Wij bieden als vertaalbureau de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins en Pools.

 

Het land van mama mia en pasta. Alhoewel veel Italianen destijds geëmigreerd zijn naar circa 30 landen, spreekt men in principe alleen Italiaans in Italië. Een native vertaler Italiaans kan de tekst zo vloeiend maken dat de lezers niet zullen zien dat het om een vertaling gaat. Het gaat juist om die kleine nuances die doorgaans alleen zijn te herkennen door native speakers.

 

Voor de bekende restaurants van Happy Italy, hebben wij vertalingen mogen leveren.

 

Wij vertalen voornamelijk algemene teksten, juridische teksten, technische teksten, medische teksten voor websites, webshops, algemene voorwaarden, documenten, verpakkingen, handleidingen etc. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in toerisme; de afgelopen jaren hebben we miljoenen woorden mogen vertalen. Onze vertalers zijn native speakers en daarmee maken we het verschil met veel andere bureaus.

 

31 Orange maakt graag een offerte. De prijs per woord is gebaseerd op het aantal woorden, de aard van de tekst en de bron- en doeltaal. Een algemene tekst kost nu eenmaal niet hetzelfde als een technische of juridische tekst. We rekenen in principe op basis van het aantal woorden in de brontaal, dus geen verrassingen achteraf. Bij 31 Orange betaal je niet extra voor spoedopdrachten: wij begrijpen dat sommige vertalingen nu eenmaal snel klaar moeten zijn. En mocht het nodig zijn daar een weekendje voor door te werken, dan is dat geen probleem. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Voor jou het gemak van een 100% betrouwbare en flexibele language partner.

 

Als je een vertaling, vertaler of vertaalbureau voor Italiaans nodig hebt, neem dan contact op met 31 Orange in Rotterdam.

 

vertaler_italiaans

Share