Vertaler Duits

Share

Vertaler Duits

 

Zoek je een vertaler Duits? Bij vertaalbureau 31 Orange ben je aan het juiste adres voor een vertaling Nederlands – Duits of Engels – Duits. Wij bieden als vertaalbureau de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins en Pools.

 

Taal is cultuurgebonden. Een tekst die niet is aangepast aan de cultuur van een land waar je jouw doelgroep wilt bereiken zal zijn doel missen. Onze native speakers vertalen niet alleen de tekst, maar letten ook op dergelijke zaken. Duitsers vinden het heel belangrijk dat Nederlandse bedrijven met hen communiceren in het Duits. Ze zijn er immers groot genoeg voor om dit als voorwaarde te stellen. Denk hierbij niet alleen een website of brochure. Ook offertes, opdrachtbevestigingen, contracten etc. in foutloos en native Duits worden bijzonder gewaardeerd.

 

Helaas gaat het vaak mis, want veel Nederlanders denken dat we een goed woordje Duits kunnen schrijven en spreken. Om kosten te besparen worden vertalingen vaak door iemand in het bedrijf gedaan of gaat men op zoek naar de goedkoopste vertaler. Een native vertaler Duits kan de tekst zo vloeiend maken dat de lezers niet zullen zien dat het om een vertaling gaat. Het gaat juist om die kleine nuances die doorgaans alleen zijn te herkennen door native speakers.

 

Wij vertalen voornamelijk algemene teksten, juridische teksten, technische teksten, medische teksten voor websites, webshops, algemene voorwaarden, documenten, verpakkingen, handleidingen etc. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in toerisme; de afgelopen jaren hebben we miljoenen woorden mogen vertalen. Onze vertalers zijn native speakers en daarmee maken we het verschil met veel andere bureaus.

 

31 Orange maakt graag een offerte. De prijs per woord is gebaseerd op het aantal woorden, de aard van de tekst en de bron- en doeltaal. Een algemene tekst kost nu eenmaal niet hetzelfde als een technische of juridische tekst. We rekenen in principe op basis van het aantal woorden in de brontaal, dus geen verrassingen achteraf. Bij 31 Orange betaal je niet extra voor spoedopdrachten: wij begrijpen dat sommige vertalingen nu eenmaal snel klaar moeten zijn. En mocht het nodig zijn daar een weekendje voor door te werken, dan is dat geen probleem. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Voor jou het gemak van een 100% betrouwbare en flexibele language partner.

 

Als je een vertaling, vertaler of vertaalbureau voor Duits nodig hebt, neem dan contact op met 31 Orange in Rotterdam.

 

vertaler_duits

Share