Vertaalbureau

Share

Ben je op zoek naar een vertaalbureau engels, duits, frans, spaans, portugees, italiaans, deens, noors, zweeds, fins, pools?

 

Bij vertaalbureau 31 Orange ben je aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar wij werken ook voor klanten in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en internationaal. Wij bieden als vertaalbureau de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins en Pools. Je kunt ook terecht voor Nederlands Engels, Nederland Duits en Nederlands Frans. Als je een vertaling, vertaler of vertaalbureau nodig hebt, neem dan contact op met 31 Orange in Rotterdam.

 

Taal is cultuurgebonden. Een tekst die niet is aangepast aan de cultuur van een land waar je jouw doelgroep wilt bereiken zal zijn doel missen. Onze native speakers vertalen niet alleen de tekst, maar letten ook op dergelijke zaken. Zo komt het maar al te vaak voor dat Brits en Amerikaans Engels door elkaar wordt gebruikt. Of denk aan die handleiding waaruit je soms duidelijk kunt opmaken dat die niet door een native speaker is vertaald. Dat is echt killing voor een bedrijf of merk!

 

31 Orange kent bijna alle vertalers persoonlijk. Zij hebben minstens een van onze 12 talen als moedertaal. We werken zoveel mogelijk met een vast team van vertalers. Terugkerende opdrachtgevers kunnen zo rekenen op een gelijkmatige tone of voice in alle vertalingen.

 

Wij vertalen veel verschillende soorten teksten. Het zijn voornamelijk algemene teksten, juridische teksten, licht technische teksten, licht medische teksten voor websites, webshops, algemene voorwaarden, documenten, verpakkingen, handleidingen etc. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in toerisme; de afgelopen jaren hebben we miljoenen woorden mogen vertalen. Onze vertalers zijn native speakers en daarmee maken we het verschil met veel andere bureaus. Bekijk eens onze portfolio met Nederlandse en internationale klanten waar wij heel trots op zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of misschien zelfs een proefvertaling.

 

31 Orange maakt graag een offerte. De prijs per woord is gebaseerd op het aantal woorden, de aard van de tekst en de bron- en doeltaal. Een algemene tekst kost nu eenmaal niet hetzelfde als een technische of juridische tekst. We rekenen in principe op basis van het aantal woorden in de brontaal, dus geen verrassingen achteraf. Bij 31 Orange betaal je niet extra voor spoedopdrachten: wij begrijpen dat sommige vertalingen nu eenmaal snel klaar moeten zijn. En mocht het nodig zijn daar een weekendje voor door te werken, dan is dat geen probleem. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Voor jou het gemak van een 100% betrouwbare en flexibele language partner.

 

vertaalbureau
vertaalbureau
Share