Retail Scan

Voor een kort en voordelig advies is er de Retail Scan. Heb jij een sluitende business case voor een product met impact? Samen kijken we naar jouw product en plan van aanpak, maar door de ogen van een retailer.

Vanuit mijn track record met verschillende food en non-food producten, weet ik wat belangrijk is voor retailers en category managers (inkopers).

Een retailer heeft vaak andere vragen en behoeften dan je denkt. Heb jij de juiste certificeringen? Kun jij de productie voldoende opschalen? Welke CAP en marge heb je? Is marge of rotatie belangrijker? Hoe zit het met acties en marketing? Geef je exclusiviteit en zo ja, tegen welke voorwaarden? Lever je rechtstreeks of via een distributeur? Kies je voor supermarkt of specialty retail? Of heeft jouw product juist de beste match met een flitsbezorger?

Tijdens de video call bespreken we uitgebreid jouw business case en geef ik mijn visie over de verschillende opties. En als je al bent gestart in de retail is dit een ideale tool voor een second opinion.

Retail Scan (1 uur)    € 99

Hiervoor krijg jij:
► no-nonsense
► hands-on
► retail track record

 

Investeer je 1 uur in jezelf?