Matchmaking Retail Supermarket

Matchmaking

Heb jij een sluitende business case voor een product met impact? Als ik er ook een goed gevoel bij krijg, dan kan ik jou in contact brengen met franchisers/retail ondernemers voor sales pilots. Wanneer je al goede resultaten uit eerdere sales pilots hebt, dan help ik jou om de resultaten te presenteren bij category managers van retailers en supermarkten.

Uiteraard bereid ik je goed voor op de gesprekken met winkeliers of een hoofdkantoor. Waar nodig scherpen wij samen je business case of de presentatie van je verkoopresultaten nog wat aan. Op deze manier maken we de kans op succes zo groot mogelijk. Voor een uitstekend pitch deck werk ik samen met een retail branding expert. Je krijgt immers vaak maar één kans op een hoofdkantoor.

Ik kan je in contact brengen met franchisers en category managers van onder andere Albert Heijn, Blokker, Coop, DA, Etos, Jumbo, PLUS en SPAR uit mijn netwerk.

Als er een match is tussen jouw bedrijf en een of meerdere winkeliers, ondersteun ik jou ook graag bij het opzetten van de sales pilots.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?