Skip to content

Natural Spices

Natural Spices is al 85 jaar dé natuurlijke smaakmaker in de keuken. Zij helpen iedereen van professional tot thuiskok om gezonde voeding op de kaart te zetten. Letterlijk, want 100% natuurlijke kruiden en specerijen zijn de basis van écht goed en voedzaam eten.

Van oorsprong een producent en groothandel voor professionals en food service, maar in 2020 is de beslissing genomen om een consumentenlijn te ontwikkelen. Eerst alleen online verkoop. Al snel kwam de wens om de stap naar retail te zetten. Vanaf dat moment ben ik gestart als Interim Retail Manager. Denk hierbij aan strategisch retail advies, selectie van distributeurs, opzetten van sales pilots, testen van CAP, ontwikkeling van in-store POS materialen etc. Learning by doing en gefundeerde keuzes maken zijn immers de bouwstenen voor de toekomst.

“Olav heeft mij geholpen met het opzetten van ons nieuwe retail merk in Nederland en België en daarbij hebben wij zeer mooie successen samen bereikt. Hij denkt graag mee met allerlei zaken die het merk sterker kunnen maken, ook als deze niet direct sales gerelateerd zijn. Ook houdt Olav vol, waar anderen vaak al afgehaakt waren, en dat ervaar ik als zeer waardevol.”
Yvo Keijlewer
Owner Natural Spices