Retail Advies

Advies

Een goede business case is onmisbaar als jij je product in de schappen wilt krijgen bij een supermarkt/retailer. Als jouw business case te veel vragen oproept, dan gaat het moeilijk worden om een retailer te overtuigen.

Ik werk samen met impact players aan een ijzersterke business case. Vanuit mijn ervaring met verschillende food en non-food producten, weet ik wat belangrijk is voor retail ondernemers en category managers (inkopers).

Een supermarkt/retailer heeft hele andere vragen dan jij. Heb jij de juiste certificeringen? Kun jij de productie voldoende opschalen als een grote keten besluit jouw product vast in het assortiment op te nemen? Uiteraard moet ook het financiële plaatje kloppen. Welke CAP en marge heb je? Is marge of rotatie belangrijker? Geef je exclusiviteit en zo ja, tegen welke voorwaarden?

Je mag bij mij aankloppen in elk stadium van het traject. Ik kan je helpen vanaf de ontwerpfase van het product, maar ook als je je product al via andere kanalen verkoopt. Als je business case al sluitend is, kan ik matchmaking voor je doen of sales pilots voor je op zetten bij retailketens.

Jij kunt je adviestraject vormgeven zoals je zelf wilt. Ik kan samen met jou het hele traject doen van business case tot aan de eerste sales pilots. Je mag ook contact met mij opnemen voor gericht advies over een paar onderdelen je businessplan.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?