Retail Advies

Advies

Een goede business case is onmisbaar als je jouw product in de schappen wilt krijgen bij een supermarkt of retailer. Als het te veel vragen oproept, dan sta je al 1-0 achter. Je hebt vaak maar één kans voor een pitch.

Vanuit mijn track record met verschillende food en non-food producten, weet ik wat belangrijk is voor retail ondernemers en category managers (inkopers).

Een supermarkt/retailer heeft vaak andere vragen en behoeften dan je denkt. Heb jij de juiste certificeringen? Kun jij de productie voldoende opschalen? Welke CAP en marge heb je? Is marge of rotatie belangrijker? Hoe zit het met acties en marketing? Geef je exclusiviteit en zo ja, tegen welke voorwaarden? Lever je rechtstreeks of via een distributeur?

Je mag bij mij aankloppen in elk stadium. Met een quick scan kijken we samen waar je nu staat. Als jij gericht advies nodig hebt voor een paar onderdelen van de business case, dan kan ik je wellicht binnen enkele uren op weg helpen.

Uiteraard zijn er ook start-ups en scale-ups die een traject van enkele maanden nodig hebben waarbij we x uur per week afspreken. Dan werken we samen aan de bouwstenen voor de business case.

In de basis werk ik met een uurtarief van € 100. Hiervoor krijg jij: no-nonsense, hands-on, retail track record. Geen dikke rapporten waarmee je zelf nog aan de slag moet.

Misschien is jouw business case al bijna klaar en heb je voornamelijk behoefte aan een retail sales training.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?