Matchmaking Retail Supermarket
Albert Heijn franchiser

Retail Sales Training

De Retail Sales Training is de ideale tool voor startups en scaleups om goed voorbereid van start te gaan. Retail kan grillig zijn en niets is zo jammer als je van alles probeert, omdat je niet weet welke stappen je moet volgen. Dat kost tijd en geld!

Je leert hoe je franchisers/category managers (inkopers) van bijvoorbeeld Albert Heijn, Blokker, Etos, Jumbo, PLUS, SPAR en flitsbezorgers (Gorillas, Flink, Zapp etc.) benadert. Mijn expertise ligt op het gebied van FMCG producten (food en non-food). Kijk maar eens naar mijn retail track record en netwerk in Europa en Australië.

Heb jij een sluitende business case voor een product met impact? Dat kunnen we samen bekijken met de Business Case Scan. Als dat niet zo is, dan moeten we eerst terug naar de tekentafel voor een advies traject. In overleg bepalen we hoe lang we daarvoor nodig denken te hebben.

Training ‘Sales pilots’
Als jij al commercieel talent hebt, maar niet goed weet hoe je waardevolle sales pilots moet opzetten dan is deze training een uitstekende tool voor een grotere kans op succes. Een product alleen in de winkel leggen om te zien of het verkoopt helpt je niet veel verder.

Training ‘Retail HQ’
Wanneer je al goede resultaten uit jouw eigen sales pilots hebt, dan is het tijd om contact op te nemen met het hoofdkantoor (HQ) van een retailer. Je leert om de resultaten te presenteren bij category managers van retailers/supermarkten. Wat hebben ze nodig voor hun beslissing en hoe krijg je die informatie uit de markt?

Investering
Quick Scan, telefonisch (± 15 min.)  gratis
Online training (± 2 uur)                     € 250

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?